"Sommerstatus"

Som vanlig når det nærmer seg fotballferie har vi en statusoppdatering på våre lags resultater første halvdel av sesongen. Hvis vi starter med de eldste, A-laget, så kjenner alle til at dette ikke har gått vår vei denne vårsesongen. Sisteplass på tabellen med kun sju poeng betyr at det kun kan gå en vei fra nå av. Siste kamp før sommerferien er borte mot Brumunddal førstkommende fredag, mens vi først er halvveis i seriespillet etter at vår hjemmekamp mot KFUM hjemme 22. juli er spilt.
Rekruttlaget har hatt en "uvanlig" vårsesong. De siste sesongene har vi ligget under nedrykksstreken halvveis i sesongen, men nå har vi gjort en OK vårsesong og ligger på øvre halvdel. Men det er tett som hagl bak oss på tabellen, samtidig som det er kort vei opp både en og to tabellplasseringer. Vi står med 14 poeng etter 10 kamper på sjetteplass. Foran oss ligger Krokelvdalen (16 poeng på 10 kamper) og TIL 3 (17 poeng på 11 kamper). Rett bak oss ligger Ishavsbyen (10 kamper) og Storelva (11 kamper) med 13 poeng. Deretter følger Stakkevollan og Nordkjosbotn med 10 poeng hver på sine 10 kamper. Nederst finner vi FK Senja 2 med seks poeng og Burfjord med fire poeng. Vi tror det skal holde hardt for både FK Senja og Burfjord å beholde plassen i divisjonen, men det er kort vei ned for oss også. Som kjent må vi ha fire lag bak oss på tabellen for å være 100 % sikre på å beholde plassen i 4. divisjon (avhengig av antall lag fra Norsk Tipping-ligaen som rykker ned til 4. divisjon). Vårsesongen avsluttes med kamp mot lederlaget Lyngen/Karnes lørdag 1. juli klokken 15.00.
Juniorlaget beholdt avstanden ned til andreplasserte BOIF etter 1-1 i går kveld. Etter 10 spilte kamper og halvspilt serie så leder altså juniorene våre avdelingen med 26 poeng etter 10 kamper. BOIF følger rett bak med tre poeng færre. Ned til tredje-, fjerde- og femteplassen er det henholdsvis sju poeng (TUIL) og 10 poeng (Kvaløya og Ishavsbyen), og mye galt skal skje med oss og BOIF for at noen av disse skal kunne ta kretsmesterskapet i Gutter 19-årsklassen i Troms. Vi har jo en tittel å forsvare fra i fjor i denne klassen - også da fightet vi med BOIF til siste slutt. Så får vi se hvordan det blir når flere av våre 1998-spillere drar inn i militæret til høsten.
Gutter 11'er har gjort en knakende god vårsesong og leder serien med full pott - 21 poeng - etter sine sju spilte kamper. Men hakk i hæl følger FK Senja med 18 poeng på samme antall spilte kamper. Også guttelaget er halvspilt og avdelingsmesterskapet står mellom oss og våre venner på den andre siden av broen, FK Senja. Vi skal forøvrig spille fem av våre sju høstkamper på bortebane, men det tror vi ikke har så stor betydning for våre gutter.Det skal bli spennende å se hvilket utslag det får for laget at tvillingene Emil og Mikkel Konradsen Ceide forlater oss i juli for å bli Rosenborgspillere...
Gutter 7'er leder også sin avdeling selv om de har spilt kun tre kamper. Her er det mange utsatte kamper hvor våre motstandere ikke har kunnet stille til kamp, så det kan hende denne avdelingen blir redusert i løpet av høstsesongen. Vi leder altså med full pott og ni poeng etter tre kamper. Rett bak følger FK Senja (fire kamper) og Øverbygd (tre kamper) med seks poeng hver. Sist er Sør-Tranøy uten poeng på sine fire spilte kamper.
På damesiden går det også meget, meget bra. Damelaget topper 3. divisjon Troms. Også de har full pott på sine ni spilte kamper. Det gir 27 poeng og de ligger med det fem poeng foran lag nummer to, TUIL 2, som også har spilt ni kamper. Damelaget tar sommerferie etter neste kamp som er fredag 30. juni klokken klokken 19.15 - mot nettopp TUIL 2. Med seier der tror vi mye er gjort, men ved uavgjort eller tap er det full fyr i teten igjen selv om vi fortsatt vil lede med fem eller to poeng.
Også Jenter 17 år har hatt en god vårsesong selv om de ikke leder serien. Dette laget vant sin siste vårkamp med 4-0 over Sørreisa, og inntok med det andreplassen, men fem poeng bak lederlaget.
I barnefotballen er det som kjent ikke resultater, men tilbakemeldingene fra lagene er at de er i stor utvikling, både på gutte- og jentesiden.
Summa summarum har klubbens lag hatt en strålende vårsesong, blant de beste i klubbens historie. Det betyr at de spillerne og de lagene som valgte å bli igjen hos oss etter høstens og vinterens opprivende hendelser har hatt en meget flott utviklingsarena i Finnsnes Idrettspark hvor de tar sportslige fremskritt hver eneste dag, uke og måned. Dog med unntak av A-laget som har slitt veldig i vårsesongen, men som starter klatringen allerede i fredagens bortekamp mot Brumunddal...
Vipps App ikon RGB

Neste kamp


No upcoming matches!

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Glimt 2 0 0
1 Finnsnes 0 0
1 Fløya 0 0
1 Gjelleråsen 0 0
1 Harstad 0 0
1 Hønefoss 0 0
1 Junkeren 0 0
1 Leknes 0 0
1 Lillestrøm 2 0 0
1 Melbo 0 0
1 Skjervøy 0 0
1 Skjetten 0 0
1 Tromsø 2 0 0
1 Ull/Kisa 2 0 0

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 13. apr. 2019 15:00
Finnsnes
-:- Fakta
Harstad

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook