50.000 fra Nærings- og Fiskeridepartementet

I forrige uke fikk vi en fantastisk tilbakemelding på vår søknad, "FiskeFILet", til Nærings- og Fiskeridepartementet om midler til en fortsatt satsing på fisk og fornuftig ernæring i klubben vår. Søknaden inneholder masse ulike enkelttiltak, som tilsammen utgjør et flott ernæringskonsept, som klubben skal gjennomføre de kommende ukene og månedene. Tiltak som vil være ernæringsmessig bevisstgjørende spesielt overfor våre spillere i barne-, ungdoms- og seniorfotballen. Videre er det godt å registrere at det gikk kun ni dager fra vi sendte vå søknad til departementet til søknaden ble innvilget.
Enda mer varmende var uttalelsen fra Line Miriam Sandberg, fylkesleder i Troms Fremskrittsparti, i lørdagens Folkebladet. Line Miriam satte ord på det veldig, veldig mange er enig med henne om. "-FIL har betydd ufattelig mye for barn og unge i flere generasjoner. De er en merkevare for Finnsnes og det har betydd mye, og betyr mye for byen at vi har et slikt fantastisk anlegg midt i sentrum. Mye godt arbeid er lagt ned av utrolig mange patrioter og frivillige. Disse pengene fa fiskeriministeren er på mange måter en sterk anerkjennelse av den viktig jobben FIL gjør for sunn, viktig og riktig kosthold i barn og unges hverdag".
Dette er også nok en bekreftelse på at Finnsnes IL Fotball virkelig satser på barn og unge i vårt lokamiljø - i tillegg til all den øvrige økte satsingen vi har gjort de siste par-tre årene... Les hele saken på Folkebladets websider.
I tillegg er dette ord som klubben setter ekstremt stor pris på nå når det snart er ett år siden vår tidligere heltidsansatte sportssjef for barne- og ungdomsfotballen selv gikk til media og "slaktet" klubbens satsing innenfor seniorfotballen. En satsing som var vedtatt av klubbens årsmøte, og som styret og administrasjonen forholdt seg lojalt til... Konsekvensene av dette utspillet har vært ekstremt negative for klubben, og derfor er det ufattelig godt å lese utalelsene fra Sandberg, som vi vet deles av veldig mange på Finnsnes. 
Hjertelig tusen takk til Nærings- og Fiskeridepartementet for tilskuddet og like mye takk til Line Miriam for særdeles gode - og sanne - ord!
En stor, stor takk rettes også til SalMar som har gjort det mulig for oss å satse bevisst på laks på våre ulike arrangement de siste årene. Takk til gladlaksene Ørjan og Rune i SalMar.
Vipps App ikon RGB

Treningsoversikt 2017

Neste kamp

søn, 24. sep. 2017 16:00
Nybergsund
-:- Fakta
Finnsnes

PostNord Ligaen artwork PMS 639 C 160302

Tabellen

Lag Ka Po
HamKam 21 50
Alta 21 44
Asker 21 40
Raufoss 21 39
Skeid 21 34
Grorud 21 30
KFUM 21 28
Kjelsås 21 28
Bærum 21 26
Nybergsund 21 25
Vålerenga 2 21 21
Brumunddal 21 18
Follo 21 15
Finnsnes 21 14

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 16. sep. 2017 14:00
Finnsnes
0:3 Alta

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook