50.000 fra Nærings- og Fiskeridepartementet

I forrige uke fikk vi en fantastisk tilbakemelding på vår søknad, "FiskeFILet", til Nærings- og Fiskeridepartementet om midler til en fortsatt satsing på fisk og fornuftig ernæring i klubben vår. Søknaden inneholder masse ulike enkelttiltak, som tilsammen utgjør et flott ernæringskonsept, som klubben skal gjennomføre de kommende ukene og månedene. Tiltak som vil være ernæringsmessig bevisstgjørende spesielt overfor våre spillere i barne-, ungdoms- og seniorfotballen. Videre er det godt å registrere at det gikk kun ni dager fra vi sendte vå søknad til departementet til søknaden ble innvilget.
Enda mer varmende var uttalelsen fra Line Miriam Sandberg, fylkesleder i Troms Fremskrittsparti, i lørdagens Folkebladet. Line Miriam satte ord på det veldig, veldig mange er enig med henne om. "-FIL har betydd ufattelig mye for barn og unge i flere generasjoner. De er en merkevare for Finnsnes og det har betydd mye, og betyr mye for byen at vi har et slikt fantastisk anlegg midt i sentrum. Mye godt arbeid er lagt ned av utrolig mange patrioter og frivillige. Disse pengene fa fiskeriministeren er på mange måter en sterk anerkjennelse av den viktig jobben FIL gjør for sunn, viktig og riktig kosthold i barn og unges hverdag".
Dette er også nok en bekreftelse på at Finnsnes IL Fotball virkelig satser på barn og unge i vårt lokamiljø - i tillegg til all den øvrige økte satsingen vi har gjort de siste par-tre årene... Les hele saken på Folkebladets websider.
I tillegg er dette ord som klubben setter ekstremt stor pris på nå når det snart er ett år siden vår tidligere heltidsansatte sportssjef for barne- og ungdomsfotballen selv gikk til media og "slaktet" klubbens satsing innenfor seniorfotballen. En satsing som var vedtatt av klubbens årsmøte, og som styret og administrasjonen forholdt seg lojalt til... Konsekvensene av dette utspillet har vært ekstremt negative for klubben, og derfor er det ufattelig godt å lese utalelsene fra Sandberg, som vi vet deles av veldig mange på Finnsnes. 
Hjertelig tusen takk til Nærings- og Fiskeridepartementet for tilskuddet og like mye takk til Line Miriam for særdeles gode - og sanne - ord!
En stor, stor takk rettes også til SalMar som har gjort det mulig for oss å satse bevisst på laks på våre ulike arrangement de siste årene. Takk til gladlaksene Ørjan og Rune i SalMar.
Vipps App ikon RGB

Treningsoversikt 2017

Neste kamp


Ingen kommende kamper!

PostNord Ligaen artwork PMS 639 C 160302

Tabellen

Lag Ka Po
HamKam 26 65
Raufoss 26 47
Asker 26 47
Alta 26 46
Skeid 26 44
Grorud 26 37
KFUM 26 34
Kjelsås 26 34
Bærum 26 33
Nybergsund 26 31
Vålerenga 2 26 27
Finnsnes 26 22
Brumunddal 26 22
Follo 26 22

Siste kamp

Stadion: KFUM-Arena lør, 21. okt. 2017 13:00
KFUM
2:0 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook