DAMER: TAP MOT TROMSØ ILSamarbeidslaget FK Senja/FIL spilte i dag treningskamp mot Tromsø IL på Alfheim under svært vinterslige forhold. Det ble så ille at dommeren, i samråd med begge lags kapteiner, valgte å avslutte kampen etter drøye 80 spilte minutter. Som bildet viser var det svært utfordrende værforhold. Alle tre baklengsmålene ville nok vært unngått under bedre forhold. Men det er ikke noen unnskyldning. Vi tapte for et bedre lag. Hovedtrener Jimmy Nilsen har tippet nettopp Tromsø IL som vinner av avdelingen kommende sesong.

Vi stilte følgende lag: Vi lånte andre og tredjekeeperen til TIL. Frida Kvalvik Henriksen, Vilde Brynjulfsen, Inger-Ann Jensberg, Naomi Nordås, Amalie Skogmo Haugnes, Emma Dalgård, Sofie Sørensen, Ida Sørgjerd, Kathrine Waage og Lea Sørensen. Linn Leirset, Marthe K Eilertsen og Inger-Johanne Utsi kom inn i andre omgang.

Dette var veldig god læring for oss, selv om forholdene var vanskelig. Vi lærte hva vi vil møte i 2. divisjon. Nå gjelder det å trene godt framover, og gjøre de rette grepene fram mot seriestart. Må rette en STOR takk til en av trenerne til Tromsø IL, Ståle Johansen, for å ha gjort en formidabel jobb i forhold til kampen. Han har lagt alt til rette for oss, og hjulpet oss med alt - helt suverent. En svært STOR takk til Ståle og Tromsø IL. Vi er veldig glade for å ha et sånt supert forhold til klubben. Det må nevnes at Ståle tidligere var en forsvarsbauta, og svært populær spiller i FK Senja. Tusen takk for igjen å ha vært en super vert for oss Ståle. Vi ønsker Tromsø IL lykke til med sesongen.
 
Vipps App ikon RGB

Neste kamp


Fløya - Finnsnes 4.mai klokken 19:15

NTL

Tabellen

Lag Ka Po
Senja 26 58
Frigg 26 55
Lyn 26 53
Fløya 26 47
Junkeren 26 46
Harstad 26 42
Grei 26 40
Finnsnes 26 34
Skjervøy 26 29
Melbo 26 28
Skarp 26 27
Korsvoll 26 22
Stålkameratene 26 16
Sortland 26 13

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 27. okt. 2018 12:00
Finnsnes
1:1 Skarp

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook