Vaktlisten for årets Eat Move Sleep Cup oppdatert

Da er vaktoppsettet for årets Eat Move Sleep Cup klar og følger i vedlegget i denne nyhetssaken. Dette vaktoppsettet ligger også under "Klubbnett" og så videre på "Forelder". Helt nederst på denne rullemenyen finner dere "Vaktoppsett Eat Move Sleep Cup 2016".

Vi er stolte over å ha så mange dugnadsarbeidere som gjør en så god jobb for klubben. Vi har valgt å legge ved mailen som har gått ut til foreldrekontaktene som følger;

VIKTIG INFORMASJON SOM MÅ UT TIL FORELDRENE:
  • Når de åpner vedlegget er det flere faner nede i dokumentet - ALLE finner navnet sitt bare de sjekker fanene!
  • Følgende faner ligger nederst: HALL - GRILL - BAMATELT - KJØKKEN - P-VAKT - VAKTMESTER - SEKRETARIAT - SPEAKER - RIGGING - EMS-TELT – HOPPESLOTT - HÅR
Alle foreldre anbefales på det sterkeste å lære seg hvordan mCash fungerer - mange betaler allerede med denne betalingsappen. Se følgene link for en grei innføring: www.mcash.no
Da EMS-cup er en klubbdugnad skal alle foreldre stille på ei vakt denne helga - og det er gitt beskjed i god tid om at denne helgen skal holdes av. Vaktene er fordelt slik at ingen foreldre har vakt samtidig, og foreldre til "Starters" (de yngste spillerne i klubben) har fått tildelt vakter på torsdag slik de alltid gjør. Disse foreldrene har størst behov for å følge sin/e spiller/e, i tillegg til at de skal få et innblikk i hva som skjer i forkant av turneringa.
Om det likevel kommer henvendelser fra foreldre om at de ikke kan stille på oppsatt vakt, er det den enkelte forelders plikt å finne en stedfortreder, eller noen å bytte vakt med. Dette er ingenting dere som foreldrekontakter eller vi i cuputvalget skal bruke tid på. Alle ønsker som er kommet inn i forkant er det tatt hensyn til (nå er det ikke mer vi/dere kan gjøre).
OM det foretas bytter skal jeg ha beskjed med en gang: Yngres må ha rett navn og telefonnummer slik at vi veit hvem som stiller på vakt - vi ringer opp de som ikke stiller til rett tid!
Spillere i klubben (som ikke skal spille under cupen) har i all hovedsak dommeransvar, men kan også bli tildelt andre oppgaver. Dette er en av grunnene til at fanen HOPPESLOTT foreløpig står tom.
Litt tilleggsinfo (om noen spør): EMS-cup (EAT - MOVE - SLEEP) er nytt av året i vår klubb, men konseptet er det samme som under "gamle" Bendit Cup, med hovedfokus på sunn mat, 5-om-dagen osv. Med EMS har fokuset i utvidet seg og inkluderer nå også  bevegelse/trening og nok søvn - alle disse tre leddene er viktig for spillerne, men også for oss voksne.
Cuputvalget ønsker med dette alle ei super EMS-helg hvor vi blir kjent med mange nye mennesker, får jobbe i lag og sprer godt humør sammen.


Med vennlig hilsen
Nina Larsen, medlem Yngres utvalg.


Vedlegg:
Last ned denne filen (Vaktliste EMS cup 2016.xls)Vaktliste EMS cup 2016.xls[ ]111 kB
mcash

Treningsoversikt 2017

Neste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 29. apr. 2017 15:00
Finnsnes
-:- Fakta
HamKam

PostNord Ligaen artwork PMS 639 C 160302

Nedtelling til neste kamp
1
dag
1
6
timer
1
6
minutter
1
7
sekunder

Tabellen

Lag Ka Po
HamKam 2 6
Skeid 2 6
Grorud 2 6
Alta 2 4
Raufoss 2 4
Finnsnes 2 3
Brumunddal 2 3
Nybergsund 2 3
Bærum 2 2
KFUM 2 1
Asker 2 1
Kjelsås 2 0
Follo 2 0
Vålerenga 2 2 0

Siste kamp

Stadion: Grefsen kunstgress lør, 22. apr. 2017 16:00
Kjelsås
1:2 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook