Før den 26. serierunden i PostNord-ligaen 2017


Vi har kommet til den siste serierunden i årets sesong, som for vår del har vært meget skuffende. Det som gjenstår av spenning er hvorvidt Alta, Raufoss eller Asker kaprer 2. plassen som gir kvalifisering for OBOS-ligaen. Før forrige runde var Asker favoritt her, men de rotet det til i bortemøtet med Grorud. Dermed er Alta nå i førersetet, og har alt i egne hender før hjemmekampen mot Skeid. Alle kampene denne runden spilles lørdag 21. oktober med kampstart 13.00, og en oversikt over alle kampene denne runden med noen betraktninger kan sees her:
Alta - Skeid:
Alta kan avgjøre alt til sin fordel inne i Finnmarkshallen. De har mange spillere som har tung erfaring med denne type kamper, og vi tror de avgjør til sin fordel.

Asker - Kjelsås:
Med fem poeng tapt på de to siste ser det nå tøft ut for Asker. Kan hende ting vil preges av hva som skjer i Alta og Nybergsund, men vi tror Kevin Nicol og hans menn gjør sin del av jobben gjennom tre poeng mot Kjelsås.

Vålerenga 2 - HamKam:
Her blir HamKam klare favoritter. De har nok et sterkt ønske om å vise seg fra en god side på Vålerengas nye stadion. Dette kan bli en underholdende og god fotballkamp med lave skuldre hos begge lag.

KFUM - Finnsnes:
Vår siste kamp på dette nviået i denne omgang. Håpet er at alle gutta viser stolthet og at vi kan se oss selv i speilet etter kampen. Vi møter et KFUM-lag som på sitt beste har vært meget gode i år. Mest sannsynlig vil dette bli en av opprykkskandidatene neste år. KFUM blir naturlige favoritter her, men det hadde jo vært hyggelig å avslutte med en triumf før vi tar en liten ferie.

Nybergsund - Raufoss:
Raufoss med fortsatt håp om OBOS-ligaen 2018. Nybergsund er ikke den enkleste motstander, men Raufoss blir favoritter. Kampbildet vil muligens bli påvirket av hva som skjer med Alta og Asker.

Bærum - Follo:
To velspillende lag møtes i en kamp som må defineres som helt åpen. Follo skal ha honnør for måten de har fremstått på i en vanskelig periode for klubben. Vi i Finnsnes IL Fotball ønsker klubben lykke til i forhold til fortsatt eksistens på det norske fotballkartet.

Brumunddal - Grorud:
Vi har selv opplevd hvor brutal fotballen kan være mange ganger i år. For Brumunddal sin del mistet de håpet om ny kontrakt da Sega scoret utligningsmålet på overtid sist. Det må ha føltes ekstremt bittert for dem. Med et scenario hvor de hadde greid plassen gjennom å vinne denne kampen mot Grorud, tror vi de hadde gjort akkurat det. Nå er det bare æren som står på spill, og mot et Grorud som er som natt og dag er det ikke godt å si hvordan dette ender.


Vipps App ikon RGB

Neste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark søn, 23. sep. 2018 15:00
Finnsnes
-:- Fakta
Lyn

NTL

Tabellen

Lag Ka Po
Lyn 20 43
Frigg 20 42
Senja 20 42
Junkeren 20 37
Fløya 20 37
Grei 20 32
Harstad 20 32
Finnsnes 20 27
Skarp 20 22
Melbo 20 20
Korsvoll 20 18
Skjervøy 20 16
Stålkameratene 20 14
Sortland 20 12

Siste kamp

lør, 15. sep. 2018 18:00
Sortland
3:3 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook