Før den 18. serierunden i PostNord-ligaen 2017


Det er klart for den 18. serierunden i årets PostNord-liga. Ikke uventet har HamKam festet et solid grep om seriegullet. Alta har vært solide men gitt på et tap sist. Bakfra jakter Raufoss og Asker. Kan det bli spenning om 2. plassen helt inn? Under nedrykksstreken befinner vi i Finnsnes oss sammen med Follo og Brumunddal. I utgangspunktet er det vel ikke så mange som tror at  noen av disse tre vil klare å komme seg på den rette siden av streken, men rare ting har jo skjedd før. En oversikt over kampene som spilles denne runden med noen betraktninger kan sees her:

Lørdag 26. august (alle kampene starter 16.00):

Nybergsund – KFUM:
To spillende lag møtes. Nybergsund påførte serietoer Alta deres 2. ligatap sist.  Begge disse spiller garantert på dette nivået neste år. Utfallet er ikke lett å spå, men det kan bli god underholdning av mange bra ballspillere.

HamKam – Kjelsås:
Serieleder HamKam har vært bunnsolide på Briskeby, og spissen Markus Naglestad har vært i fyr og flamme etter sin ankomst fra Sandefjord. Kjelsås har vært gode til å forsvare seg og har etter forutsetningene gjort en meget god sesong, men dette blir for tøft.

Raufoss – Grorud:
Raufoss ble av mange nevnt som en av favorittene før årets sesong. I enkeltkamper har de også vist hvorfor, og de har utvilsomt et godt mannskap. Gjestene fra Grorud er det ikke lett å bli klok på. De leverer fra det helt fantastiske til det horrible. Sist ble det kollaps med 0-7 hjemme mot HamKam. Raufoss har fortsatt mulighet til å hente inn Alta på 2. plass. Grorud kan "overraske" men Raufoss får tipset.

Follo – Brumunddal:
Et rent bunnoppgjør som finner sted på Ski stadion. Det som er helt sikkert er at minst ett av disse lagene rykker ned – sannsynligvis begge.  Vårt lokalkontor tar nok turen og forventer å få se en spennende kamp hvor mye står på spill.

Bærum – Asker:
Lokalderby hvor det er mye prestisje. Bærum fikk en nedtur sist hvor det ble et klart tap mot VIF-rekruttene. Asker har vært et av de aller beste lagene i det siste. Disse oppgjørene er helt åpne uansett forutsetninger.

Søndag 27. august:

15.30 Skeid – Finnsnes
Vi tar turen til Nordre Åsen for å møte et Skeid-lag som har dabbet litt av i det siste etter en sterk innledning på sesongen. Vi har aldri tatt poeng på denne banen før, og selv om nok ingen andre har troen på at vi skal gjøre det denne gangen heller, kan vi jo tro på det selv. Skeid blir likevel klare favoritter.

Mandag 28. august:

18.00 Alta - Vålerenga 2
Skal Alta holde på sin 2. plass er nok dette blant kampene som må vinnes. Vi tror også at poengene blir værende i Finnmark.

Vipps App ikon RGB

Neste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 13. apr. 2019 15:00
Finnsnes
-:- Fakta
Harstad

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Glimt 2 0 0
1 Finnsnes 0 0
1 Fløya 0 0
1 Gjelleråsen 0 0
1 Harstad 0 0
1 Hønefoss 0 0
1 Junkeren 0 0
1 Leknes 0 0
1 Lillestrøm 2 0 0
1 Melbo 0 0
1 Skjervøy 0 0
1 Skjetten 0 0
1 Tromsø 2 0 0
1 Ull/Kisa 2 0 0

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 27. okt. 2018 12:00
Finnsnes
1:1 Skarp

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook