Før den 17. serierunden i PostNord-ligaen 2017


Det er klart for den 17. serierunden i årets PostNord-liga. Alt tyder på at opprykkskampen vil stå mellom HamKam og Alta, som begge har forsterket laget de siste dagene. Sluttabellen vil nok vise at de som har hatt midler til å forsterke laget i det lange løp også blir best. For vår del blir det møte med et meget sterkt Raufoss-lag, som vel ikke har gitt opp kampen om en 2. plass helt enda. For øvrig er vel den mest spennende kampen denne runden Grorud – HamKam, som spilles lørdag kl. 16.00. En oversikt over alle kampene som spilles denne runden med noen betraktninger kan sees her:

Lørdag 19. august:
16.00 Brumunddal – Skeid
Det som allerede er helt sikkert er at Skeid spiller på dette nivået også neste år. Tom Nordlie og hans menn har fortsatt en god mulighet til å plassere seg best av Oslo-lagene, noe som vil si at de er det nest beste laget i hovedstaden. Brumunddal har levert mye bra i det siste. Sist var de for så vidt nære poeng mot Raufoss, men det raknet fullstendig på slutten og de ble sendt hjem med et stygt 6-2 tap. Dette må betraktes som en helt åpen kamp hvor alt kan skje.

16.00 KFUM – Kjelsås
KFUM har ikke fått de resultatene man hadde forventet når man ser hvilket mannskap de har til rådighet. Kjelsås må kunne sies å ha fått det maksimale ut av sine spillere. Nå har imidlertid den solide midtstopperen Espen Garnås forlatt til fordel for Ullensaker/Kisa. Dette vil nok merkes og KFUM blir favoritt her

16.00 Grorud – HamKam
Her er det så enkelt som at Grorud må vinne om de skal ha noen som helst sjanse til å kjempe med HamKam helt inn. HamKam har nå hentet inn meget gode Håvard Dalseth fra Follo, og Markus Naglestad har levert varene til de grader etter ankomsten fra Sandefjord. Forsvarduoen Faisal Dahir/Glenn Andrè Harviken soner karantene for hjemmelaget. Vurderingen er at HamKam er et klart bedre fotballag og vinner denne.

16.00 Asker – Follo
Man er nødt til å la seg imponere av hvordan Follo får frem den ene unggutten etter den andre. Til tross for spillerflukt viser de som fortsatt konkurransedyktige, og hadde vel i grunn fortjent bedre mot Vålerenga sist. Midtbanemann Christian Bwamy har vist at han definitivt ikke har glemt hvordan man underholder publikum, og står bak mye av det som skapes. Asker er blant lagene som har litt muskler i forhold til å hente spillere, og har nå fått inn angrepsspilleren Papa Sow, med fortid i Raufoss og Jerv. All fornuft tilsier at Asker skal vinne denne, men Follo har som sagt imponert ut fra forutsetningene.


Søndag 20. august:
14.00 Nybergsund – Alta
Nybergsund har vist seg som et lag med et meget høyt toppnivå. Nå møter de ligaens beste bortelag, som blir knappe favoritter. Gjestene fra Finnmark hentet før overgangsvinduet sin tidligere spiller Aziz Idris og en godt voksen kroat. Det er ikke noen tvil om hva de ønsker der i gården.

15.00 Finnsnes – Raufoss
Raufoss kommer fra en solid 6-2 seier mot Brumunddal, hvor de bombarderte keeper Emil Holst i Brumunddal-målet. For vår del var vi sjanseløse i den første omgangen mot HamKam, men vi viste stolthet og presterte ganske bra i den andre omgangen på Briskeby, selv om vi ikke skapte så mange sjanser. Det er vel ingen andre enn oss selv som tror på at vi kan slå Raufoss, men da må mange være gode samtidig. Raufoss blir naturligvis klare favoritter her.


Mandag 21. august:
19.00 Vålerenga 2 – Bærum
Vålerenga 2 med en kanskje litt heldig men viktig seier mot Follo sist. Bærum har nok som ambisjon om å bli bedre enn nabo Asker. Det er alltid vanskelig å spå utfallet av kamper som involverer 2. lag. Det gjelder også denne.
Vipps App ikon RGB

Neste kamp

søn, 26. mai. 2019 15:00
Skjetten
-:- Fakta
Finnsnes

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Fløya 6 13
2 Skjervøy 6 13
3 Finnsnes 5 11
4 Melbo 6 11
5 Glimt 2 5 10
6 Ull/Kisa 2 6 10
7 Gjelleråsen 6 10
8 Lillestrøm 2 6 8
9 Tromsø 2 6 7
10 Junkeren 6 6
11 Hønefoss 6 6
12 Harstad 5 4
13 Leknes 6 2
14 Skjetten 5 1

Siste kamp

lør, 18. mai. 2019 16:00
Fløya
2:3 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook