Før den 15. serierunden i PostNord-ligaen 2017


Det er klart for den 15. serierunden i årets PostNord-liga. Serieleder HamKam tar turen til Sveum for å møte Brumunddal, som kjemper i den andre enden. For vår del jakter vi fortsatt årets første hjemmeseier. Denne gang møter vi et Kjelsås-lag som har gjort en meget bra sesong. En oversikt over kampene som spilles denne runden med noen betraktninger kan sees her:

Lørdag 05. august:
15.00 Finnsnes - Kjelsås
Kjelsås er et lag vi har hatt et godt tak på de siste årene, og vi har faktisk vunnet de siste seks kampene mot dem, inkludert bortekampen i vår. Likevel er det ingenting som har vært som normalt i årets sesong, og kampen må betraktes som helt åpen.

16.00 KFUM - Grorud
Våre to siste motstandere møtes til Oslo-derby. Vi må vel si at KFUM imponerte oss mest av disse to, men Grorud har også et meget høyt toppnivå. Tipset blir at Jørgen Isnes og hans menn i KFUM vinner denne.

16.00 Asker - Raufoss
Dette blir nok en tett og jevn kamp som kan gå begge veier. Begge har levert bra i det siste. Kanskje blir det Raufoss-debut for Oskar Løken som har kommet inn fra Stabæk.

16.00 Brumunddal - HamKam
Hedmarksderby her. Selv om kvalitetsforskjellen i utgangspunktet skal være stor, er det sjelden HamKam vinner lett i disse kampene. Brumunddal vil nok kjempe med nebb og klør, keeper Emil Holst vil helt sikkert gjøre noen gode redninger, men tipset blir at HamKam presterer det som skal til for å vinne kampen. Gjestene har i sommer også hentet Markus Naglestad, og en god offensiv er ytterligere forsterket.

16.00 Nybergsund - Follo
Follo har ut fra vanskelige forutsetninger gjort det meget bra i det siste med tre strake uten tap mot god motstand før tapet sist mot Alta. Likevel forventes det at Nybergsund vinner denne på sin egen hjemmebane.

18.00 Alta - Bærum
Alta har i likhet med HamKam fortsatt til gode å tape på hjemmebane i årets sesong. Møter et Bærum-lag som kommer fra en sterk seier mot KFUM. Bærum kommer nok til å være fullt på høyde med Alta, men finnmarkingene har hatt en tendens til å avgjøre jevne kamper, og får derfor tipset.

Tirsdag 08. august:
19.00 Vålerenga 2 - Skeid
Oslo-derby inne i Vallhall. Herman Stengel må stå over for hjemmelaget grunnet karantene. I utgangspunktet blir jo Skeid favoritter basert på tabellsituasjonen, men VIF-rekruttene har bydd på bra motstand for de fleste, selv om det ble litt stygt mot Raufoss sist.
Vipps App ikon RGB

Neste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 13. apr. 2019 15:00
Finnsnes
-:- Fakta
Harstad

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Glimt 2 0 0
1 Finnsnes 0 0
1 Fløya 0 0
1 Gjelleråsen 0 0
1 Harstad 0 0
1 Hønefoss 0 0
1 Junkeren 0 0
1 Leknes 0 0
1 Lillestrøm 2 0 0
1 Melbo 0 0
1 Skjervøy 0 0
1 Skjetten 0 0
1 Tromsø 2 0 0
1 Ull/Kisa 2 0 0

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 27. okt. 2018 12:00
Finnsnes
1:1 Skarp

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook