Ja, hva skal man si og skrive?

Tobias Schjetne 2017Å skrive oppsummering av våre kamper denne sesongen blir mer og mer utfordrende. Det vi opplevde i 2-1-tapet borte mot Grorud i ettermiddag har vi opplevd mange, mange ganger tidligere denne sesongen, og derfor kan det bli mye "hakk-i-plata" også i referatene. Selv Reidar Ingebrigtsen, kulturjournalist i Folkebladet, hadde fått problemer med å bli spenstig i filmanmeldelsen hvis han skulle anmeldt akkurat den samme filmen for 11. gang i løpet av fire måneder. For det er akkurat slik vi føler det. Vi spiller bra fotball selv om vi faller bakpå i andreomgangene, vi tar ledelsen, motstanderlaget utligner i løpet av den siste halvtimen - og scorer matchvinnermålet på overtid. På det som etter alle solemerker ikke var straffespark i dagens kamp. Og etter det vi oppfatter som nok en totalt håpløst dommeravgjørelse - akkurat slik vi har oppfattet det før, senest i forrige bortekamp mot Brumunddal. 
Og da flagrer også kortene til våre spillere, og her har vi en kjempeutfordrende jobb å gjøre internt med spillergruppa. Det er i de aller fleste tilfellene KUN opp til spillerne hvorvidt de får gule og røde kort eller ikke. Vi må snart skjønne at skal vi i det hele tatt være i stand til å berge plassen kan vi ikke ha både en, to og tre spillere ute med karantene i kampene som kommer! Uansett hvor urimelig vi oppfatter dommeravgjørelsene. UANSETT!
Og selve kampreferatene finner dere på www.folkebladet.no og www.nordlys.no hvor vår hovedtrener Bjørn "Bummen" Johansen gir meget gode analyser av både kampen, kommende kamp og resten av sesongen.
Bildet: Tobias Schjetne, dagens målscorer for oss (foto: Stein Wilhelmsen, Folkebladet).
Vipps App ikon RGB

Neste kamp


Fløya - Finnsnes 4.mai klokken 19:15

NTL

Tabellen

Lag Ka Po
Senja 26 58
Frigg 26 55
Lyn 26 53
Fløya 26 47
Junkeren 26 46
Harstad 26 42
Grei 26 40
Finnsnes 26 34
Skjervøy 26 29
Melbo 26 28
Skarp 26 27
Korsvoll 26 22
Stålkameratene 26 16
Sortland 26 13

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 27. okt. 2018 12:00
Finnsnes
1:1 Skarp

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook