Før den 13. serierunden i PostNord-ligaen 2017


Etter en liten sommerpause er vi nå klare for den 13. serierunden i årets PostNord-liga. Rundens toppoppgjør spilles på Nordre Åsen hvor Skeid tar imot opprykksjagende Alta. Denne runden spilles seks av kampene helt likt. Kampstart for disse er lørdag 22.juli kl. 16.00. Den eneste kampen som spilles søndag 23.juli er oppgjøret Raufoss - Nybergsund. Avspark på Nammo stadion er kl. 18.00.
En oversikt over kampene denne runden med noen betraktninger kan sees her:
HamKam - Vålerenga 2
HamKam har ifølge rapportene trent bra i forkant av høstsesongen. De har nok også midler til å forsterke laget om de føler behov for det. Noe usikkerhet er det knyttet til lagets kaptein Franck Semou, som har uteblitt fra de første treningene etter ferien. Uansett har de vært meget solide på Briskeby, og poengene blir nok igjen i Hamar.

Follo - Bærum
Økonomiske problemer har medført terminering av alle proffkontrakter i Follo. Som et resultat av dette har flere spillere forlatt i sommer. Lovende Tore Andre Sørås er klar for Viking, spissen Henrik Udahl har flyttet til Bergen og skal spille for Fana og midtbanemann Imad Ouhadou er klar for sin tidligere klubb Lørenskog. En gammel helt er imidlertid tilbake på Ski stadion. Christian Bwamy har sagt ja til å spille for Follo ut sesongen. Bærum er vel i en posisjon hvor både opp- og nedrykk virker usannsynlig, men får likevel tipset her.

Grorud - Brumunddal
Grorud har fortsatt opprykksambisjoner. De har vært veldig variable i prestasjonene, men skal vinne denne mot et Brumunddal-lag som nok må fokusere på å redde plassen.

Finnsnes - KFUM
Vi starter høstsesongen med håp om bedre opplevelser enn tilfellet var i vårsesongen. De fleste anser oss som ferdige, og det er jo ikke så rart etter fattige 7 poeng så langt. Resultatene fremover er det bare vi selv som kan innvirke på. Vi har noen spillere ute med karantene, men den 2.omgangen i møtet med Tromsdalen(treningskamp) var positiv. Motstander KFUM kommer nok til å klatre kraftig på sluttabellen i forhold til sin nåværende 9.plass, og blir klare favoritter mot oss.

Kjelsås - Asker
Det er aldri lett å komme til Oslo's tak. Et hjemmelag som har gjort det bedre enn forventet møter et Asker som har fått sving på sakene i det siste. En typisk helgardering på tippekupongen.

Skeid - Alta
Rundens toppoppgjør. Begge øyner håp om opprykk. I øyeblikket ligger bortelaget best an, men Skeid kan fort trekke det lengste strået her, selv om viktige Ørjan Hopen soner karantene.

Raufoss - Nybergsund
Nybergsund med knallsterk og fortjent seier mot HamKam sist. Likevel vurderes det til at Raufoss bikker dette sin vei, og dermed får en viss kontakt med toppsjiktet.Vipps App ikon RGB

Neste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 13. apr. 2019 15:00
Finnsnes
-:- Fakta
Harstad

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Glimt 2 0 0
1 Finnsnes 0 0
1 Fløya 0 0
1 Gjelleråsen 0 0
1 Harstad 0 0
1 Hønefoss 0 0
1 Junkeren 0 0
1 Leknes 0 0
1 Lillestrøm 2 0 0
1 Melbo 0 0
1 Skjervøy 0 0
1 Skjetten 0 0
1 Tromsø 2 0 0
1 Ull/Kisa 2 0 0

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 27. okt. 2018 12:00
Finnsnes
1:1 Skarp

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook