Ord for dagen; FIL-KFUM lørdag 22. juli

Det som flere så for seg som en toppkamp før sesongen startet blir et oppgjør mellom de to lagene som kanskje har skuffet aller, aller mest resultatmessig denne sesongen. Vi vet selv best hvor få poeng vi har plukket hittil, og KFUM – som rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor – var også tippet helt i toppen. De ligger dog helt nede på niendeplass – åtte poeng foran oss.
Etter et par ukers sommerferie skal dert bli godt å komme i gang igjen. Vi håper på en skikkelig re-start av sesongen selv om vi får en litt dårligere inngang enn hva vi skulle ønsket oss. Dette gjennom at tre av våre spillere soner karantene. Markus Rolandsen, Andreas Løvland og Joakim Nilsen er alle ute mot KFUM.
Vi har trolig satt både norgesrekord, europeisk rekord og verdensrekord i og med at vi har tapt alle våre ni tapte kamper med ett fattig mål. Fire av disse har vi sågar også ledet. På lørdag er troppen veldig innstilt på at historien ikke skal gjenta seg.
KFUM kommer på besøk med en bortestatistikk som viser to seire og tre tap på fem kamper med «fattige» 6-6 i målforskjell. Vi har frem til dags dato ikke vært til å kjenne igjen på hjemmebane – en hjemmebane som vi var uovervinnelige på i fjor - og står med en seier og fem tap i Finnsnes Idrettspark. Dette med målscoren 3-8. Hvis vi forbedrer denne målscoren etter lørdagens kamp så betyr det at vi har tatt sesongens andre seier på hjemmebane, og det har vi sterk tro på selv om vi historisk sett ikke har hatt noe godt tak på Kåffa.
For vår del, som gjennomgående har prestert bra uten at vi har fått uttelling, er det viktig å få en trepoenger igjen så tidlig som mulig i høstsesongen for da tror vi at vi kjapt kan få flyt i de påfølgende kampene. Dette selv om det kommer meget tøffe motstandere på rekke og rad de kommende serierundene. Grorud, Kjelsås, HamKam, Raufoss og Skeid er det fem neste motstanderlagene…
Blir FIL Fotball høstens lag i PostNordligaens avdeling 1?

SESONG

FIL HJEMME

FIL BORTE

2014

KFUM – Finnsnes 2-0

Finnsnes – KFUM 2-0

2015

KFUM – Finnsnes 5-0

Finnsnes – KFUM 1-2


Good luck, lads!


Vi ønsker også deg som publikummer lykke til – både med kampen og med trekningen av gavekortet på Senjastua som trekkes på inngangsbilletten!
Vipps App ikon RGB

Neste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark søn, 22. jul. 2018 14:00
Finnsnes
-:- Fakta
Frigg

NTL

Tabellen

Lag Ka Po
Senja 11 25
Junkeren 11 23
Fløya 11 23
Lyn 11 22
Frigg 11 19
Finnsnes 11 18
Harstad 11 16
Grei 11 14
Melbo 11 13
Stålkameratene 11 12
Korsvoll 12 12
Skjervøy 11 11
Skarp 12 11
Sortland 11 1

Siste kamp

fre, 22. jun. 2018 19:15
Senja
2:0 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook