Ord for dagen; FIL-KFUM lørdag 22. juli

Det som flere så for seg som en toppkamp før sesongen startet blir et oppgjør mellom de to lagene som kanskje har skuffet aller, aller mest resultatmessig denne sesongen. Vi vet selv best hvor få poeng vi har plukket hittil, og KFUM – som rykket ned fra OBOS-ligaen i fjor – var også tippet helt i toppen. De ligger dog helt nede på niendeplass – åtte poeng foran oss.
Etter et par ukers sommerferie skal dert bli godt å komme i gang igjen. Vi håper på en skikkelig re-start av sesongen selv om vi får en litt dårligere inngang enn hva vi skulle ønsket oss. Dette gjennom at tre av våre spillere soner karantene. Markus Rolandsen, Andreas Løvland og Joakim Nilsen er alle ute mot KFUM.
Vi har trolig satt både norgesrekord, europeisk rekord og verdensrekord i og med at vi har tapt alle våre ni tapte kamper med ett fattig mål. Fire av disse har vi sågar også ledet. På lørdag er troppen veldig innstilt på at historien ikke skal gjenta seg.
KFUM kommer på besøk med en bortestatistikk som viser to seire og tre tap på fem kamper med «fattige» 6-6 i målforskjell. Vi har frem til dags dato ikke vært til å kjenne igjen på hjemmebane – en hjemmebane som vi var uovervinnelige på i fjor - og står med en seier og fem tap i Finnsnes Idrettspark. Dette med målscoren 3-8. Hvis vi forbedrer denne målscoren etter lørdagens kamp så betyr det at vi har tatt sesongens andre seier på hjemmebane, og det har vi sterk tro på selv om vi historisk sett ikke har hatt noe godt tak på Kåffa.
For vår del, som gjennomgående har prestert bra uten at vi har fått uttelling, er det viktig å få en trepoenger igjen så tidlig som mulig i høstsesongen for da tror vi at vi kjapt kan få flyt i de påfølgende kampene. Dette selv om det kommer meget tøffe motstandere på rekke og rad de kommende serierundene. Grorud, Kjelsås, HamKam, Raufoss og Skeid er det fem neste motstanderlagene…
Blir FIL Fotball høstens lag i PostNordligaens avdeling 1?

SESONG

FIL HJEMME

FIL BORTE

2014

KFUM – Finnsnes 2-0

Finnsnes – KFUM 2-0

2015

KFUM – Finnsnes 5-0

Finnsnes – KFUM 1-2


Good luck, lads!


Vi ønsker også deg som publikummer lykke til – både med kampen og med trekningen av gavekortet på Senjastua som trekkes på inngangsbilletten!
Vipps App ikon RGB

Neste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark søn, 23. sep. 2018 15:00
Finnsnes
-:- Fakta
Lyn

NTL

Tabellen

Lag Ka Po
Lyn 20 43
Frigg 20 42
Senja 20 42
Junkeren 20 37
Fløya 20 37
Grei 20 32
Harstad 20 32
Finnsnes 20 27
Skarp 20 22
Melbo 20 20
Korsvoll 20 18
Skjervøy 20 16
Stålkameratene 20 14
Sortland 20 12

Siste kamp

lør, 15. sep. 2018 18:00
Sortland
3:3 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook