Før den 10. serierunden i PostNord-ligaen 2017

Vi har kommet til den 10. serierunden i årets PostNord-liga. Det har sånn smått begynt å sette seg i forhold til hvem som vil kjempe om opprykk til OBOS-ligaen og hvem som må kjempe hardt for å berge plassen på dette nivået. Denne runden må vel toppkampen sies å være Bærum – HamKam. Mest medieoppmerksomhet blir det likevel rundt oppgjøret Skeid – KFUM, som vises på Eurosport Norge, i tillegg til at Skeid i samarbeid med OBOS, Sporveien og PostNord lager en rekke aktiviteter og en god ramme rundt denne kampen. For vår del skal vi spille kamp på en tirsdag, noe som er litt uvanlig. Dermed avsluttes runden med vår bortekamp i Vallhall mot Vålerenga 2. En oversikt over alle kampene som spilles denne runden med noen betraktninger kan sees her:

Lørdag 17. juni:

16.00 Nybergsund – Grorud

Nybergsund venter fortsatt på sin første hjemmeseier. Grorud ønsker å være med i kampen om opprykk, og har på sitt beste vært meget gode. Skal de ha forhåpninger om å være med helt inn må de levere oftere på et høyt nivå. Dette må sees på som en helt åpen kamp hvor alt kan skje.

16.00 Bærum – HamKam

Bærum er ligaens mestscorende lag i øyeblikket med sine 19 scoringer. HamKam har vært solide defensivt, men unntak av at de ble straffet hardt mot Skeid. Hjemmelaget vil nok by serielederen på god motstand, men seierstipset går til HamKam.

16.00 Asker – Brumunddal

Asker med årets første seier i midtukekampen mot Vålerenga 2. Har prestert bra i det siste selv om uttellingen poengmessig har vært så som så. Brumunddal har vært gjerrige og sluppet inn lite i det siste. Blant annet holdt de Alta til 0-0 med ti mann i store deler av kampen. Tipset blir at hjemmepublikummet på Føyka får oppleve sin første seier for året.

16.00 Follo – Raufoss

Hjemmelaget ligger i øyeblikket aller sist i avdelingen med dårligere målforskjell enn oss. Midtbanemannen Imad Ouhadou må sone karantene i denne. Det ble for tøft mot HamKam sist. Denne blir nok heller ikke enkel, og inntrykket er at Raufoss har nødvendig klasse i laget til å vinne denne.

16.00 Alta – Kjelsås

Alta har overrasket positivt og ligger i øyeblikket på 2. plassen som gir kvalifisering for opprykk. Må unnvære ligaens toppscorer Vegard Braaten og den viktige midtbanemannen Christian Reginiussen i denne som følge av karantene. Kjelsås har vært meget solide i det siste. På innsats, vilje og lagmoral er de best av alle i denne avdelingen, selv om de kanskje ikke hver for seg har de beste spillerne. Det vil faktisk ikke overraske om Kjelsås tar minst ett poeng her.

Søndag 18. juni:

15.00 Skeid – KFUM

Begge var involvert i meget spennende kamper sist runde. For Skeid sin del ble det et bittert tap mot Raufoss ettersom 2-1 scoringen til Raufoss kom helt på tampen. KFUM har prestert meget bra i det siste etter en tung sesongstart. Mot Asker sist førte to tabber til to av de tre målene som kom imot, men de viste styrke ved å komme tilbake etter 1-3 og sikret 3-3 før sluttsignalet gikk i en kamp som inneholdt det meste av drama. Avstanden på tabellen er ikke representativ for styrkeforholdet mellom disse lagene, og det vil nok også vise seg ved sesongslutt. Dette blir en kamp med en fin ramme og de som har anledning anbefales å ta turen til Nordre Åsen for god fotballunderholdning av to lag som nok vil befinne seg på den øvre halvdelen av tabellen ved sesongslutt. Ikke lett å spå noe utfall her, men scoringer blir det garantert.

Tirsdag 20. juni:

17.30 Vålerenga 2 – Finnsnes

Skal vi ta poeng fremover må vi først og fremst bli bedre innenfor det området hvor fotballkamper som regel avgjøres, nemlig innenfor begge 16-meterne. Periodevis har vi spilt bra i de fleste kampene til nå, men vi har variert for mye i kvalitet og ikke vært smarte nok i viktige faser av kampene. Er ikke så glad i å spå utfall av egne kamper, men vi har kvaliteter i laget som gjør at vi kan vinne.
Vipps App ikon RGB

Neste kamp

søn, 03. jun. 2018 15:30
Lyn
-:- Fakta
Finnsnes

NTL

Tabellen

Lag Ka Po
Harstad 7 16
Lyn 7 15
Junkeren 6 13
Senja 7 13
Fløya 7 13
Finnsnes 7 12
Frigg 6 11
Stålkameratene 7 9
Skarp 7 8
Skjervøy 7 7
Melbo 7 7
Korsvoll 7 7
Grei 7 5
Sortland 7 0

Siste kamp

Stadion: Finnsnes idrettspark lør, 26. mai. 2018 16:00
Finnsnes
3:0 Sortland

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook