Ord for dagen; FIL-Stabæk 2 lørdag 15. oktober

Sist helg fikk det som var igjen av spenning i PostNord-ligaens avdeling 1 sin forløsning. TUIL tok hjem en velfortjent ligatittel med påfølgende opprykk, og vi gratulerer TUIL med mesterskapet og ønsker de masse lykke til i OBOS-ligaen.
Vi, for vår del, gjorde en meget god prestasjon i Finnmarkshallen og det endte 1-1-mot Alta. Med Skeids poengtap mot FK Senja forrige helg beholdt vi andreplassen, og det er en plassering vi skal gjøre alt som står i vår makt for å beholde. Men det kan holde hardt når vi ser på inngangen til lørdagens kamp. Alle tre byttene som vi gjorde i Alta hadde sin bakgrunn i skader, men vi håper at to av de (Vebjørn Grunnvoll og Tobias Schjetne) er klare mot Stabæk 2. Den tredje som ble skadet, Joakim Einebakken Nilsen, fikk sitt tredje gule forrige runde og må således sone. Dette sammen med Sander Birkeland som også fikk sitt tredje gule for sesongen mot Finnmarkslaget.
Videre så er både Andreas «Løva» Løvland, Adnan Causevic og Sigurd Svendsen fortsatt langtidsskadet, og det betyr at troppen kan bli noe tynn. Men vi har brukbar bredde i stallen så vi skal nok mønstre en god nok tropp mot rekruttene fra Stabæk. Stabæk 2 kommer trolig med en meget ung tropp, men det er særdeles gode ballspillere vi får se på Finnsnes Stadion. Vi skal ikke lengre tilbake enn høstkampen i fjor hvor de stilte med et lag som hadde en gjennomsnittsalder på ca 17 år, og det var så vidt båten bar for oss. Det stod 2-2 til det gjenstod halvtimen av kampen, men så puttet Tobias Schjetne og Alexander Samuelsen hvert sitt slik at vi dro i land en 4-2-seier.
Kampbildet kan fort bli likedan på lørdag selv om vi ikke tror vi kommer til å slippe inn to mål på hjemmebane mot Stabæk 2. Vi har hatt en ekstrem sterk defensiv struktur på hjemmebane denne sesongen, noe som har resultert i kun seks baklengs på våre 12 hjemmekamper. "Super-Hans", Hans-Henrik Johansen (bildet. Foto: Knut Løkse Nilsen, Folkebladet) har sluppet inn mål kun i fem av disse 12 hjemmekampene (Grorud, Alta, Harstad (2), Senja og TUIL), og det er soleklart færrest baklengs på hjemmebane i vår avdeling denne sesongen. Nestbest har TUIL vært på denne statistikken med 11 baklengs på hjemmebane…
Stabæk 2 har, som andrelag flest, en svak bortestatistikk. To seire, en uavgjort og hele ni tap bør ikke være godt nok til å ta poeng mot oss denne serierunden. Vi har også en annen hjemmestatistikk å ta vare på, nemlig bli det eneste laget i avdelingen som ikke taper en fotballkamp på hjemmebane denne sesongen.
Mænn, d’ e’ itj nåkka som kjæmm tå sæ sjøll!!! Vi må spæll kværeinjer go’ guta!!! Good luck, lads!
Vi ønsker også deg som publikummer lykke til – både med kampen og med trekningen av gavekortet på Senjastua som trekkes på inngangsbilletten!
Vipps App ikon RGB

Neste kamp


No upcoming matches!

NTL

Tabellen

# Lag Ka Po
1 Fløya 26 56
2 Finnsnes 26 54
3 Gjelleråsen 26 48
4 Hønefoss 26 47
5 Melbo 26 46
6 Glimt 2 26 46
7 Junkeren 26 39
8 Skjervøy 26 39
9 Ull/Kisa 2 26 34
10 Lillestrøm 2 26 32
11 Tromsø 2 26 31
12 Harstad 26 27
13 Skjetten 26 17
14 Leknes 26 4

Siste kamp

Stadion: Harstad stadion lør, 26. okt. 2019 12:00
Harstad
1:5 Finnsnes

Følg oss på Twitter

Besøk oss på Facebook